Navigation
Kontakt
Fotogalleri
Sök
Anmälan Summercamp 2016
Inloggade anvndare
Gster: 1
Inga anvndare inloggade

Antal registrerade anvndare: 50
Inaktiverade anvndare: 0
Senast registrerade anvndare: fanny

Fjärde dagen på summercamp Onsdag
Publicerad av admin datum: juli 25 2012 23:47:00
Morgonjogg kl 07.00, frukost kl 07.30. Första träningspasset kl 09.00. Nu börjar spelarna känna till morgonrutinen. Lägret varmaste dag enligt SMHI så det gäller att dricka mycket redan till frukost.
Temat för träningen idag har varit offensiv singel träning. Vi har kopplar ihop spelat i framplan med spelet i bakplan. Under morgonpasset tränade vi i de bestämda gruppern och efter lunchen körde vi tjej respektive kill grupper. Till lunch serverades kottleltrad med stektpotatis och paprikasås, underbart gott. Efter lunch blev det ganska tajt schema. Utdelning av lägertröjor för att kunna ta lägerfoto, samt tidigare start på eftermiddagspasset för att hinna med Gröna Lund på eftermiddagen/kvällen. Efter lunchen så fick tjejerna hela Rackethallen för sig själva och killarna fick dela upp sig i de övriga tre hallarna. Temat var det samma offensiv singel träning. Till middag serverades pannkakor med sylt och grädde. ( hemmagjorda pankakor mums!!) Efter middagen, tåg in till Stockholmcentral och buss ut till Djurgården och Grönalund. Det är lite logistik när man reser med 90 personer. Alla var hemma till kvällsfikat ca kl 22.00. Slut på en förtrollad dag som bjöd på 27 gradig värme vilket gjorde gott för alla trötta muskler.  
Imorgon blir sovmorgon till kl 08.00. Två Badmintonpass och dubbelturnering på kvällen som avslutas med grillkväll ner vid sjön Dreviken skall vi föröka hinna med.
Natti natti

Bilder HÄR
Skriv en kommentar 1975 Antal visningar Skriv ut

Kommentar
Det finns inga kommentarer.
Skriv en kommentar
Du mste logga in fr att skriva en kommentar.
Omrstning
Du rstade p detta som %s den %s

Det finns inga rster.

Logga in
Anvndarnamn

Lsenordr du inte registrerad anvndare?
Klicka hr fr att registrera dig.

Frlorat lsenordet?
Begr ett nytt hr.
Klotterplanket
Du mste logga in fr att skriva ett meddelande.

Inga meddelanden har skickats.