Andra dagen på Summercamp, Måndag
Publicerat av admin den Juli 24 2012 00:51:56

Utkad text

Väckning kl. 07.00. Många trötta spelare. Frukost kl 07.30. Lägret erbjuder Fil, Flingor, Mjölk, Bröd, Ost, Skinka, marmelad, kaviar, grönsaker, te, saft/vatten (är viktigt) 
Nytt för i år är att alla grupper jobbar med samma tränar team. Ett team består av en huvudtränare och två hjälp tränare. Vi har tre tränare på VARJE PASS. 
Dagens tema på alla träningar för alla fyra grupperna var fotarbete. I dag tränade vi i tre hallar. Edbohallen (6 banor), Östra Gymnasiet (5 banor) och två grupper i Skogås Rackethall (5+5 banor). Skogåshallen (Simhallen) används bara för fyspass och duschning. En målsättning med Skogås Summercamp är att alla skall få så mycket tid på banan som möjligt. Under förmiddagspasset tränade vi fotarbete och racketteknik i framplanen och eftermiddagen ängnades åt att träna i förfluyttningar i bakplanen 

Lunchen bestod av Korvstroganoff med ris som var försvinnande god.
Efter Lunchen var det dags för eftermiddagspasset 14.30-16.30.
Träningen fortsatte med samma tema, fotarbete.
 Nu börjar det bli lite problem för vissa spelare som inte tränat så mycket innan lägret. Inga stora problem men skavsår och mindre skavanker som vi håller i schack med tape och liniment.

Till middagen serverades det köttbullar med lingon , alltid  lika populärt.

Åttahundra handrullade köttbullar, mums! Efter lite vila var det dags för ytterligare ett tränings pass. 19.00-21.00. Med temat fotarbete.
Vädret har varit kanon bra för Badmintonläger, 19 grader varm och lite regn.
Det kommer bättre väder till imorgon. Onsdag och torsdag skall bli ännu bättre. Det kan behövas tills de olika utomhus aktiviteterna som idiot OS, bad/grillning och Gröna Lund. 
Kvällsfika som erbjöd färska fralla med pålägg och oboy! fick avsluta en händelserik dag. Ingen födelsedag idag så glassen frös inne!
Sov Gott...!

Bilder HÄR