Sjätte dagen på Summercamp Fredag.
Publicerat av admin den Juli 28 2012 00:25:04

Utkad text
Morgonjogg och frukost 07.30.
Sista dagen på lägret och som vanligt  med en lång lista av aktiviteter.
Första  badmintonpasset mellan 09.00-11.00 Individuell gruppräning0. En sak som vi skall försöka utveckla är individuell träning. Kräver många kompetenta tränare men ger en mycket bättre feedback på vad man verkligen behöver förbättra. Till lunch serverades Pasta Bolognese. En perfekt lunch med tanke på att eftermiddagspasset stavades FYS. Jobbigt för hjärtat och hjärnan som börjar protestera. Men som sagt! Det finns inga genvägar om man vill bli en bättre Badmintonspelare. .  
Alla jobbade och gav allt det och det var kul att se efter fjorton träningspass som genomförts under vecka.
Till middag serverades som traditionen bjuder grillade hamburgare med tillbehör. 
Efter middagen var det dags för maskerad turneringen. Fyra olika lag krigade om den åtråvärda 1a platsen som förutom äran även är god att vinna!
Fantastiskt kul  att se de olika lagens fantasiförmåga. Efter dusch och ombyte var det prisutdelning. Två priser delades ut till bästa utklädnad och bästa lag.  Marängsviss, godis. Det var de värda efter en tuff och rolig vecka. . 
Även i år var det Disco på programmet. Vi hade DJ Dogge Dogelito som mixade låtar så dansgolvet blixtsnabbt fylldes med danssugna deltagare som gav allt på dansgolvet, trots en veckas läger. Disco och dansanta spelare bidrog till en perfekt avslutning på lägret.  Från ledarstaben  briljerade  Bohlin och Gert på dansgolvet som vanligt.  I denna stund (kl 00.35) pågår dansen fortfarande och det gör den säkert ett antal timmar till. För vissa spelare blir det nog inte riktigt natti natti.
I morgon frukost, packning,  puss/ kram kalas och hemresa

Bilder HÄR